DLL uhonorowane godłem Inwestor w Kapitał Ludzki

lis 06, 2017
News

Program Inwestor w Kapitał Ludzki jest dedykowany dla wszystkich tych firm, dla których najważniejsze jest rozwijanie kompetencji swoich pracowników oraz organizacji jako całości.

Program jest oparty wyłącznie na badaniu opinii pracowników, a wynik jest liczony w oparciu o zaangażowanie i satysfakcję z pracy. Firma musi uzyskać minimalny wynik 70%, aby otrzymać godło Inwestora w Kapitał Ludzki. Wynik jest liczony jako średnia z pięciu czynników:

• Ogólne zadowolenie z pracy
  • Zaangażowanie
  • Relacje
  • Kompetencje
  • Pracownik jako ambasador

Badanie prowadzi Fundacja Obserwatorium Zarządzania już od 10 lat. Godło Inwestor w Kapitał Ludzki jest najbardziej uznaną certyfikacją w dziedzinie HR.

DLL Polska uzyskało bardzo wysokie noty w każdym z badanych obszarów.

News

DLL Polska po raz pierwszy brało udział w tym badaniu. Otrzymanie godła Marzena Budziszewska <br>-Pettyn Inwestor w Kapitał Ludzki jest dowodem, że tworzymy przyjemne miejsce pracy.

"DLL pierwszy raz brało udział w tym badaniu. Otrzymanie godła Inwestor w Kapitał Ludzki to dla nas dowód, że tworzymy przyjazne miejsce pracy. Przykładamy dużą uwagę by tworzyć dobrą atmosferę pracy, możliwości rozwoju, dbać o przejrzystość komunikacji. Bardzo ważne dla nas jest by pracownicy widzieli w nas dobrego pracodawcę, takiego który o nich dba i jednocześnie mobilizuje do rozwoju i do bycia jeszcze lepszym” – podkreśla Marzena Budziszewska-Pettyn, CEE HR Manager w DLL.